Postoji interes

Bomba iz Španije: Kolarov ide u La Ligu?

Španski mediji jutros donose ekskluzivnu vijest da mi Aleksandar Kolarov uskoro mogao stići u La Ligu.

Prema pisanju Elgol Digitala, za usluge sjajnog srbijanskog reprezentativca ozbiljno je zainteresovan Atletico Madrid, koji se okreće novim rješenjima jer će najvjerovatnije ostati bez bekova Filipea Luisa i Lucasa Hernandeza.

Dok bi Hernandez trebao potpisati za Bayern, Filipe Luis se sve češće dovodi u vezu sa Real Betisom koji ga silno želi angažovati već u januaru.

Simeone bi mogao ostati u deficitu na poziciji lijevog beka, a tu se Kolarov nameće kao idealno rješenje uprkos tome što već ima 33 godine. S obzirom na sjajnu fizičku spremu, te godine se kod Kolarova uopšte ne vide na terenu i sigurno je spreman za još nekoliko godina fudbala na vrhunskom nivou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Postoji opcija da u cijelu priču uđe i Thomas Partey, koji je nezadovoljan u Atleticu dok bi ga Roma rado vidjela u svojoj ekipi, pa se špekuliše i da bi 25-godišnji veznjak iz Gane mogao biti dio ovog transfera.

Aleksandar Kolarov iza sebe ima bogatu karijeru, a član Rome je postao 2017. godine kada je potpisao ugovor do ljeta 2020.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.