Pobuna u Atleticu: "Ovdje nisam sretan, zaborave me kad su važne utakmice"

Thomas Partey sasvim iskren

Pobuna u Atleticu: "Ovdje nisam sretan, zaborave me kad su važne utakmice"

Atletico Madrid već duži niz godina na okupu čuva pretežno iste igrače, s kojim je i atmosfera u klubu na zavidnom nivou.

Rijetko se dešava da neki igrači Atletica javno iskažu svoje nezadovoljstvo, a upravo to smo vidjeli od Thomasa Parteyja.

Ovaj 25-godišnji veznjak iskreno je priznao da se ponekad ne osjeća važnim dijelom tima, a obrazložio je i zbog čega.

"Ponekad nisam sretan u Atleticu, a zašto? Čini mi se da me zaborave kad su važne utakmice. Da bi se moje raspoloženje popravilo, trebaju mi velike utakmice, da nastupim na njima", rekao je Partey, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ove sezone sam odigrao dosta utakmica i svaki put sam pružio dobru partiju kada sam bio na terenu. Volio bih da mi se malo više vjeruje kada dođu derbiji".

Thomas Partey je ove sezone nastupio na 14 utakmica u La Ligi, ali je samo sedam puta bio starter.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi