Već u srcima navijača

Ima tijelo seks bombe: Djevojka igrača Reala pokazala stražnjicu ispod tuša

O. Lekić

Jaizi Moreno nije dugo trebalo da osvoji srca navijača Real Madrida.

I dok njezin dečko Mariano Diaz tek treba da pokaže da je pojačanje za kraljevski tim, Jaiza je već opravdala očekivanja navijača koji su joj dodijelili etiketu najatraktivnije WAG-sice na Bernabeu.

To i ne iznenađuje ukoliko bacimo pogled na Jaizin Instagram profil, posebno na fotografije nastale u Abu Dhabiju koji je posjetila turistički u periodu dok je njezin dečko sa Realom bio na Svjetskom klupskom prvenstvu.

I dok su se Diaz i saigrači borili za trofej, Jaiza je pokazala guzu i tange ispod tuša i pokupila mnoštvo komplimenata na račun svog atraktivnog izgleda.

Vojska fanova ovakve fotografije zna cijeniti, pa stoga ne čudi što broj sljedbenika na Instagramu iz dana u dan raste...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.