Real Madrid natjerao Ronalda da 2009. godine prizna silovanje i nagodi se s Kathryn?

Šokantna objava portugalskih medija

Real Madrid natjerao Ronalda da 2009. godine prizna silovanje i nagodi se s Kathryn?

E. Čaušević

Priče o navodnom silovanju Cristiana Ronalda ne prestaju otkako se oglasila američka manekenka Kathryn Mayorga.

Kathryn je izjavila da ju je Ronaldo brutalno silovao 2009. godine u luksuznom hotelu u Las Vegasu i da više ne može to čuvati u sebi. Nakon navodnog silovanja ona je dodala da joj je portugalski fudbaler platio čak 325.000 eura za šutnju.

Američka policija pokrenula je istragu povodom ovih optužbi na račun igrača Juventusa, a danas su sve zakuhali i portugalski mediji nevjerovatnim tvrdnjama. Naime, oni su objavili da su i čelnici Real Madrida upetljani u sve to, odnosno da su natjerali Ronalda da izgladi odnose s Kathryn koja je već tada htjela da ga tuži.

Kraljevski klub je upravo tog ljeta doveo Ronalda iz Manchester Uniteda za tada nevjerovatnih 94 miliona eura i nisu željeli takve skandale.

"Klub je tražio od Ronalda da prizna krivicu za ono što je uradio i on je to prihvatio. Cijela priča je bila brzo gotova jer je Kathryn pristala da uzme novac i da šuti. Tada je obećala da neće više to nikada spomenuti niti podići optužbe", prenose portugalski mediji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Ovaj slučaj sa Ronaldom je odgovor na jedno vječno pitanje - zašto su slavne osobe uvijek sa slavnim. Kad si slavan djevojke te proganjaju i to se čini kao san svakog muškarca , ali to je uvijek mač sa dvije oštrice. Sve te,, obične'' djevojke žele samo trenutak slave ili da to iskoriste kao ucjenu ili kao ovaj slučaj...
30 0
infinity2612
Ma obicna drolja...po ponasanju vidi se da ga je zelila primiti i to u guzu...drolja obicna
17 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi