Noć za zaborav

Poraz na Meazzi nije jedina loša vijest za Napolitance

Napoli je sinoć na Meazzi izgubio od Intera sa 1:0 golom Lautara Martineza u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Osim poraza koji je Napolitance udaljio od titule, Carlo Ancelotti može biti nezadovoljan i zbog dva crvena kartona koja su zaradili njegovi fudbaleri (Koulibaly i Insigne), a loša vijest je i povreda Hamšika.

Slovački fudbaler je utakmicu napustio već u 24. minuti zbog bolova u mišiću i veoma je moguće da propusti naredni meč svog tima protiv Bologne, koji se igra već u subotu.

Na utakmici sa Bolognom će Carlo Ancelotti morati da improvizuje, budući da je već sada jasno da će vjerovatno biti lišen usluga trojice navedenih fudbalera.

Nakon 18 kola, Napoli zauzima drugo mjesto na tabeli sa 41 bodom i za vodećim Juventusom sada zaostaje devet bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.