Preminuo navijač Intera kojeg je udario kombi navijača Napolija
Inter je sinoć pobijedio Napoli sa 1:0, ali rezultat utakmice je pao u drugi plan.

Tužne vijesti iz Milana

Preminuo navijač Intera kojeg je udario kombi navijača Napolija

Vrlo tužne vijesti stižu nam danas iz Milana.

Navijač Intera koji je prije sinoćnje utakmice njegovog tima protiv Napolija udaren kombijem nažalost je preminuo u bolnici.

Italijanski mediji prenijeli su sinoć da je kombi koji pripada navijačima Napolija udario 35-godišnjeg simpatizera Intera koji je zadobio teže povrede te je odmah prevezen u bolnicu.

Iako su mu se doktori nekoliko sati borili za život, nažalost nije dobio tu bitku te je podlegao povredama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim ovog incidenta, pred sinoćnju utakmicu su izbodena četiri navijača Napolija i njihovo stanje za sada nije poznato.

Podsjetimo da je i tokom samog meča bilo nemilih scena jer su domaći navijači na rasnoj osnovi vrijeđali defanzivca Napolija Kalidoua Koulibalyja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi