Bit će promjena u igračkom kadru

Jedinstvo se razišlo sa Petrovićem

Četvrti u nizu igrač koji se ove zime razišao s bihaćkim Jedinstvom je Ante Petrović.

Crveno-bijeli će u proljetni dio sezone ući s nešto izmijenjenim igračkim kadrom. Uveliko se vode pregovori s potencijalnim pojačanjima, no kada su u pitanju odlasci, poznato je da nakon Galina, Halavaća i Velića za Jedinstvo više neće nastupati ni Petrović.

U pitanju je igrač koji je na startu sezone bio standardan u prvoj postavi, međutim do raskida je velikim dijelom došlo zbog Petrovićeve nediscipline, zbog čega u posljednjim kolima na njega nije računao ni trener Vlado Jagodić.

Petrović je kroz dosadašnju karijeru, pored Jedinstva, igrao još za Velež, GOŠK, Neretvanac, švedsku Umeu i njemački Mannheim.

Jedno vrijeme je bio i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.