Jedinstvo se razišlo sa trojicom igrača

Bit će i pojačanja

Jedinstvo se razišlo sa trojicom igrača

Jedinstvo iz Bihaća će u zimskoj pauzi, barem kada je u pitanju igrački kadar, pretrpjeti određene promjene.

Iza crveno-bijelih je vrlo uspješna polusezona u 1. ligi Federacije BiH, a čelnici kluba teže ka tome da nastave s dobrim rezultatima i u skladu s tim vrijedno rade na jačanju igračkog kadra.

Saradnja je već usmeno dogovorena s nekoliko nogometaša, o čemu će svakako više informacija biti početkom naredne godine, a istovremeno ni rubrika odlazaka neće biti prazna. Klub će napustiti Elvin Halavać i Harun Velić koji život nastavljaju van BiH, a saradnja je prekinuta i sa Milošom Galinom, koji je još ranije suspendovan zbog kršenja discipline.

Kada su u pitanju pripreme, one će startati 20. januara i prvi dio će biti odrađen u Bihaću, nakon čega je planiran put u Makarsku gdje bi se ekipa trebala zadržati deset dana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, Jedinstvo je prvi dio sezone okončalo na visokoj trećoj poziciji, što je iznad očekivanja ukoliko se uzme u obzir da je klub samo sezonu ranije jedva ostalo u ligi. Velike zasluge za to svakako pripadaju i dvojcu 'Hadžimuratović - Bajrić' koji je ljetos stigao na čelo ovog federalnog prvoligaša.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi