U tri utakmice upisao isto toliko pobjeda

Sjajno mu ide na klupi Uniteda

Tako se to radi: Solskjaer ušao u historiju Premier lige

Samir Mlaćo

Manchester United je na najbolji mogući način okončao 2018. godinu. Crveni đavoli su danas na Old Traffordu slavili protiv Bournemoutha sa visokih 4:1.

Briljirao je Pogba sa dva pogotka i jednom asistencijom, tes u navijači Uniteda konačno došli na svoje. Njihov tim pod palicom Ole Gunnara Solskjaera je u posljednje tri utkakmice upisao isto toliko pobjeda, uz gol razliku 12:3.

Već sada je jasno da je dolazak Solskjaera bio pravi potez za United i navijači se nadaju da će njihovi ljubimci nastaviti s dobrim igrama i u Novoj godini, te krenuti ka TOP 4.

Zanimljivo da je Solskjaer već ušao u historiju Premier lige, s obzirom da nijednom menadžeru ranije nije prošlo za rukom da na prve tri utakmice od momenta preuzimanja ekipe njegov tim postigne više od deset pogodaka.

United je sada postigao 12, a seriju dobrih igara će pokušati da nastaviti u srijedu na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.