Solskjaer blista od sreće: Rashford je klasa, može postati najbolji na svijetu
United je u tri utakmice pod vodstvom Solskjaera postigao 12 golova, a primio je tri (Foto: EPA)

Norvežanin prezadovoljan

Solskjaer blista od sreće: Rashford je klasa, može postati najbolji na svijetu

Midhat Šljivak

Ole Gunnar Solskjaer na klupi Manchester Uniteda ima tri pobjede iz tri susreta.

Norvežanin je veoma sretan nakon večerašnje pobjede nad Bournemouthom (4:1), a najavljuje da je naredni cilj pobjeda bez primljenog gola.

"Tražili smo pobjedu bez primljenog gola. Ipak, i bez toga smo odigrali jako dobru utakmicu u kojoj je publika uživala. Sada je pred nama duel sa Newcastleom. I u tom meču ćemo pokušati da pobijedimo, ali i da sačuvamo mrežu. Lakše bi nam bilo da igramo dalje ako bismo uspjeli sačuvati mrežu", rekao je Solskjaer.

Posebno je mendžer Manchester Uniteda pohvalio igru fantastičnog Marcusa Rashforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rashford je klasa. Njegvo rad na terenu je nevjerovatan. Trči, otkriva se, ubacuje se iza odbrane, a ono što je napravio kod prvog gola je fantastično. Ima potencijal da postane najbolji napadač svijeta", rekao je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti