5

Komentari (5)

Mele
Ole zna svoj posao, fudbal je ucio od Fegusona, Mou je bunkerom osvajao lige sa Portom, Interom, Real je imao udarni trio, zato su pod njegovim angazmanom uzeli ligu. Covjek je odavno izgubio smisao za lijep i leprsav fudbal, bolje sto je otisao.Man U ima takve ofanzivce, zalaganjem i borbom moze svakom zabiti po 3 komada.PSG je favorit, ali nisu ni ovi bez sansi sa ovim strucnjakom.
red devil mo
I Mou je imao ovakvih utakmica. Ako bi pobijedili bilo bi na guzove.
daca
ne vec Man U ima mnogo ofanzivni igraca koji su kod Mourinja igrali defanzivno...Ovdje je O Solsker samo ljepo to poslozio svi igraju pomalo i napadaju i trpaju Jednostavno..
arsenalbih
sreca,poklopilo mu se, malo slabiji raspored
teddy sheringham
A i tim tvojima se također "poklopilo".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.