Karijeru nastavlja u Osmanlisporu

Todorović se emotivnom porukom oprostio od Zrinjskog

Dojučerašnji fudbaler Zrinjskog Ognjen Todorović karijeru će nastaviti u turskom Osmanlisporu, s kojim je jučer potpisao ugovor.

U prethodne četiri godine, Todorović je bio jedan od najvažnijih igrača Zrinjskog za koji je odigrao ukupno 130 utakmica uz 25 golova, 24 asistencije i tri osvojene titule prvaka BiH.

Todorović je igrajući za Zrinjski ostavio dubok trag u mostarskom klubu, ali je kroz taj period i zavolio ovaj klub u koji se obećao vratiti jednog dana.

"Iza mene su četiri najljepše godine u karijeri zbog čega Mostar i Zrinjski zauvijek ostaju u posebnom dijelu mog srca. Iako sam sretan zbog profesionalnog uspjeha, dio mene sigurno ostaje u Mostaru. Zahvalio bih se upravi kluba na svemu što su mi pružili, a najviše se želim zahvaliti navijačima koji su me uvijek bodrili i dizali, čak i onda kada nisam bio u najboljoj formi. Svi moji golovi i asistencije su jednako njihovi koliko i moji. Jednog dana se nadam povratku, jer Mostar smatram svojim domom. Hvala na svemu. Nikad zbogom, samo doviđenja", piše u oproštajnoj poruci ovog sjajnog 29-godišnjeg krilnog napadača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.