Krstanović i Hrkać pred potpisom

NK Široki Brijeg na Pecaru vraća dvojicu bivših igrača?

Endin Čaušević

Bh. premijerligaši će već od naredne sedmice lagano početi pripreme za nastavak sezone, a transferi se tek očekuju.

Pojedini bh. klubovi već su bili aktivni na tržištu kako u dovođenju tako i prodaji fudbalera. Kako saznaje SportSport.ba u narednim danima Široki Brijeg bi trebao potvrditi dva nova pojačanja za nastavak sezone.

Pred potpisom za Široki Brijeg nalazi se nekadašnji iskusni napadač ovog tima Ivan Krstanović. Ovaj 35-godišnji napadač trenutno igra za Lokomotivu u koju je stigao upravo iz Širokog na ljeto 2017. godine. Ipak, čini se da će se iskusni igrač ponovo vratiti na Pecaru.

Pored njega za Široki će najvjerovatnije potpisati i Ante Hrkać koji je proteklih pola godine igrao u Saudijskog Arabiji za Al-Qaisumah. On ima iskustva igranja u Širokom gdje je i ponikao, a u Premijer ligi BiH još je igrao za GOŠK, Vitez i Čelik.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.