Nije zadovoljan kako igra Real

Legendarni Mijatović zamjerio Solariju dvije stvari: Zašto si to uradio?

Legendarni crnogorski napadač Predrag Mijatović osuo je paljbu po treneru Real Madrida Santiagu Solariju i krilnom napadaču ove ekipe Garethu Baleu.

Kraljevi su sinoć još jednom iznervirali navijače obzirom da su u gostima protiv Villarreala odigrali samo 2:2, a Mijatović se pita zašto je Solari iz igre u drugom dijelu izvadio Modrića i Kroosa.

"Izvaditi Modrića iz igre je jednostavno bila pogrešna odluka. Ne razumijem ni zašto je izvadio Kroosa", poručio je Mijatović.

Nekadašnji napadač Reala se potom osvrnuo i na Garetha Balea za kojeg smatra da nema kvalitet biti lider ove ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Teško mi je gledati Real ove godine. Odigrali su dobro prvo poluvrijeme, svi smo očekivali da će utakmicu lako privesti kraju, a onda je uslijedio katastrofalni drugi dio. Volim Garetha Balea, ali on nema kvalitet da bi bio lider Reala, to je imao Cristiano", kaže Mijatović.

Podsjetimo, Crnogorac je kao igrač u Realu proveo tri godine, a kasnije je isto toliko godina bio sportski direktor kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.