Cazorla je neuništiv!
Prvi gol u sezoni protiv Real Madrida (Foto: EPA)

Sjajan gol za vodstvo

Cazorla je neuništiv!

M. Šljivak

Santi Cazorla se nakon gotovo dvije godine odsustva s fudbalskih terena vratio u dresu Villarreala.

Ove sezone 34-godišnji ofanzivac igra prostojno, ali s obzirom kroz kakav pakao je prošao u proteklih pet godina, pravo je čudo što uopšte i igra.

Cazorla je u dosadašnjem dijelu sezone upisao četiri asistencije u1 3. utakmica. Večeras je postigao i prvi gol i to protiv Real Madrida za vodstv Žute podmornice od 1:0.

Iskoristio je iskusni fudbaler asistenciju Chukwuezea i pogodio je već u četvrtoj minuti, no njegova radost nije dugo trajala.

Već u sedmoj minuti Karim Benzema je pogodio za 1:1, a u 20. je Raphael Varane pogodio za preokret i vodstvo od 1:2.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi