Ostario, propao? Santi Cazorla zagorčao život Real Madridu!

Kraljevi će ga sanjati večeras

Ostario, propao? Santi Cazorla zagorčao život Real Madridu!

Posljednji meč 17. kola La Lige odigrali su večeras Villarreal i Real Madrid, a završeno je podjelom bodova (2:2).

Apsolutni junak utakmice bio je iskusni Santi Cazorla, koji je bio dvostruki strijelac za svoj klub. Prvi gol je bivši igrač Arsenala postigao u 4. minuti, kada je krunisao asistenciju Chukwuezea i pogoddio za 1:0.

Samo tri minute kasnije, Benzema je na asistenciju Lucasa poravnao na 1:1, da bi već u 20. minuti Real stigao do potpunog preokreta. Ovoga puta strijelac je bio Varane.

Real se u nastavku utakmice previše opustio, a Villarreal je to znao kazniti. Igrao se 82. minut kada je Fornals centrirao, a Cazorla glavom pogodio za 2:2. Za ovog 34-godišnjaka su večerašnji golovi bili prvi u ovoj sezoni La Lige, a nema sumnje da će ih dugo pamtiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je ovim remijem ponovo na sedam bodova zaostatka za vodećom Barcelonom, dok je Villarreal sada izvan opasne zone, na 17. mjestu sa 16 bodova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Vodis 2:1 i cuvas rezultat.Dobro da nisu izgubili ,Villareal je zasluzio sva 3 boda .Ne trebas biti neki filozof da bi skontao da Real igra ofanzivan fudbal i samo tako mogu igrati . Nece ni Solari dugo...
21 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi