Paqueta je u Milan stigao iz Flamenga i ima velike ambicije, a navijači vjeruju da je klub odabrao još jednog dobrog Brazilca

Paqueta je došao po velike stvari

Milanovi navijači su čuli baš ono što žele

Edmir Škorić

Lucas Paqueta stigao je u Milan i najavljuje velike stvari u dresu Rossonera.

Milan je prije dva dana ozvaničio dolazak Paquete, 21-godišnjeg brazilskog ofanzivnog veznjaka koji je plaćen 35 miliona eura i stiže iz Flamenga.

U prošlosti je Milan znao da 'ubode' s Brazilcima i navijači vjeruju da će Paqueta biti veliko pojačanje, mada on tek treba da pokaže sav svoj potencijal.

Sada je na sajtu Milana objavljena video-poruka u kojoj Paqueta najavljuje velike stvari na San Siru, a to su navijači s oduševljenjem pozdravili.

"Pozdrav svim fnaovima, ja sam Lucas Paqueta i ja sam veznjak. Ovdje sam kako bih pomogao Milanu da se vrati na put slave i da ponovo osvaja velike trofeje. Želim vas sve usrećiti. Veliki zagrljaj i Forza Milan", kazao je Paqueta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Idol mu je - Kaka

"Kaka je oduvijek bio jedan od mojih idola. Znam da je legenda Milana, a moja je želja da budem baš poput njega. Možda nije pametno da se poredim s njim, ali zaista ću učiniti sve što mogu da dođem do njegovog nivoa i da budem novi Kaka", poručio je Paqueta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.