Karleuša se dopisivala si Igračem broj 6?

Duško Tošić o aferi: Zovite bh. igrača! Ako on kaže da je tako, tako je

Endin Čaušević

Srbijanski mediji objavili su jučer da je brak fudbalera Duška Tošića i njegove supruge Jelene Karleuše u ozbiljnoj krizi.

Kurir je jučer uzdrmao javnost objavom da Karleuša i Tošić nisu u tako dobrim odnosima, te da ja za to sve kriv bh. fudbaler i igrač belgijskog Anderlechta, Igrač s broj 6. Navodno, Tošić je u mobilnom telefonu Jelene otkrio da se dopisuje s Igračem broj 6.

"Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod", tvrdi već pomenuti izvor Kurira.

Nakon svega odlučio se oglasiti i srbijanski fudbaler koji nije demantovao, ali ni potvrdio ove priče. On je poručio da nema vremena ra razgovor, te da putuje za Kinu i da trebaju kontaktirati Igrača broj 6.

"Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite bh. igrača! Ako on kaže da je tako, tako je", rekao je Tošić za Blic.

Jelena Karleuša se oglasila na Twitteru

Sinoć se o čitavoj situaciji oglasila i sama Karleuša i demantovala navode o bračnim problemima.

"Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere... sve se to kad-tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put", napisala je Karleuša na svom Twitter profilu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.