Krstajić konačno odgovorio na kritike Karleuše: Simpatično mi je to...
Nije želio raspravu selektor Srbije

Selektor Srbije nije želio raspravu

Krstajić konačno odgovorio na kritike Karleuše: Simpatično mi je to...

S. Mlaćo

"Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva najbolji i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Nijedan mu nije ni do kolena. Toliko. Pozdrav", pitala se nedavno Jelena Karleuša, a pitanje je naravno išlo na adresu selektora Srbije Mladena Krstajića.

Jelenin muž Duško Tošić očigledno nije u planovima Krstajića, što svakako smeta poznatoj pjevačici koja se ne libi po medijima 'oplesti' po selektoru.

Nedavno je priznala i to da joj je Duško zabranio da priča o Krstajiću.

Sada je konačno o kritikama Karleuše komentar dao i sam Krstajić.

"Što se tiče Karleuše, poštujem je kao estradnu zvezdu. Veliko je ime na našoj estradi i simpatično mi je kad god izjavi nešto... Mislim da nije zlobna što je najbitnije. Nije zlonamjerna...", istakao je selektor Srbije za Sportski žurnal.

Zamjerila mu igranje mladog Veljkovića

Poznata pjevačica mogla sakriti razočarenje nakon poraza njenog tima u Rusiji, a selektoru Krstajiću očito je zamjerila što u sastavu nije bilo njenog supruga Duška Tošiča.

Krstajić je umjesto Tošića odlučio da od prve minute na teren pošalje 22-godišnjeg Miloša Veljkovića iz Werder Bremena, a Karleuša je očito jedva dočekala da to prigovori nakon meča.

"Tako to biva kada umjesto brutalno dobrog defanzivca igra neko dijete", napisala je Karleuša na Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi