Karleuša o navodnim problemima u braku zbog bh. reprezentativca: Nije ovo ni prvi ni posljednji put
(Foto: Twitter/JK) "Duško je pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ih ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj..."

Igrač sa brojem 6 opet u centru skandala

Karleuša o navodnim problemima u braku zbog bh. reprezentativca: Nije ovo ni prvi ni posljednji put

Danas je Kurir.rs saopštio navode da se brak popularne srbijanske pjevačice Jelene Karleuše i reprezentativca ove zemlje Duška Tošića nalazi u ozbiljnoj krizi.

Navodno je sve počelo tokom dočeka Nove godine kada je Duško poslao piće poznanici za susjednim stolom. Karleuša je tada prekinula svoj novogodišnji nastup i žestoko se posvađala sa Tošićem.

"Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vrijedilo, Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj", priča izvor blizak pjevačici za Kurir.

Duško Tošić je imao šta da vidi kada je uzeo mobilni telefon svoje supruge pošto je, navodno, otkrio da se ona dopisuje sa bh. defanzivcem i članom belgijskog Anderlechta, Igračem broj 6.

"Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod", tvrdi već pomenuti izvor Kurira.

Sada se o čitavoj situaciji oglasila i sama Karleuša i demantovala navode o bračnim problemima.

"Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere... sve se to kad-tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put", napisala je Karleuša na svom Twitter profilu.

Top Komentari

pogba69
Koji smećari od "novinara" kao neće da mu pišu ime al zato sedmično minimalno dvije vijesti o njemu hahaha jebo vas on i njegov čiča draža
63 1
aaaa1111
na portalu svega osim sporta
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi