Dolazi iz Manrese

Luković prvo pojačanje Igokee

Čelnici Igokee dogovorili su saradnju sa Markom Lukovićem.

U pitanju je 26-godišnji srbijanski košarkaš koji u redove bh. vicešampiona dolazi iz Manrese, a da je sve završeno na svom Twitter profilu potvrdio je i menadžer Miško Ražnatović.

Luković će sa Igokeom potpisati ugovor na godinu i pol dana i predstavljat će ujedno prvo pojačanje za Aleksandrovčane, a pored njega očekuje se sutra dolazak još jednog košarkaša kako bi Igosi što jači ušli u drugi dio sezone.

U regionalnoj ABA ligi Luković je već nosio dres Mege, MZT-a i Krke, a kroz karijeru je, između ostalog, još nastupao za Le Portel, Murciju, TBB Trier...

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Inače je mlađi brat Uroša Lukovića koji igra za Mornar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.