Sliškoviću su se na prozivci odazvala 32 nogometaša među kojima i 4 nova igrača te talentirani Ivor Krešić koji je jučer potpisao profesionalni ugovor s klubom.

Plemići počeli s pripremama za drugi dio sezone

HŠK Zrinjski obavio prozivku na stadionu Pod Bijelim brijegom

Blaž Baka Slišković danas je okupio nogometaše HŠK Zrinjski i u prostorijama stadiona Pod Bijelim brijegom izvršio prozivku nogometaša koji su odmah poslije počeli s pripremama za drugi dio sezone.

Sliškoviću su se danas odazvala 32 nogometaša a među njima su bila i četiri nova lica Abid Mujagić, Vasilije Kolak, Renato Gojković i Nikola Rodin. Na prozvci je bio i junior Ivor Krešić koji je jučer potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa Zrinjskim.

Momčad će do 14. siječnja trenirati u Mostaru, do tada će svi igrači obaviti nužne testove i mjerenja a tada odlaze u Makarsku u kojoj će se zadržati sve do 23. siječnja.

Drugi dio priprema Plemići će obaviti u istarskom gradiću Medulinu u koji odlaze 31. siječnja i u kojem će se zadržati najmanje dva tjedna.

O eventualnim protivnicima na pripremama još se uvijek ne zna dosta toga osim što je klub potvrdio učešće na tradicionalnom Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli koji će se odigrati 26. i 27. siječnja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.