Renato Gojković sutra postaje novi igrač HŠK Zrinjski
Gojković već ima iskustvo igranja u Premijer ligi za Slobodu i Čelik, a sa dosta uspjeha igrao je u Istri, te Partizani, koji mu je bio i posljednji klub

Bivši mladi reprezentativac stiže u Mostar

Renato Gojković sutra postaje novi igrač HŠK Zrinjski · Saznajemo

D. Kurbegović

Nogometaši aktualnog prvaka Zrinjskog iz Mostara sutra će krenuti s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi, gdje će pokušati u drugom dijelu stići prednost Sarajeva od pet bodova, te ponovo odbraniti titulu.

Svakako da to neće biti lagan zadatak za Plemiće, ali proteklih godina pokazali su da su za to i više nego sposobni. Iako je klub napustilo nekoliko standardnih igrača, a posebno Bilbija i Todorović, koji su nosili ekipu Zrinjskog, aktuelni prvak ne sjedi skrštenih ruku, nego je aktivan na tržištu, gdje nastoji pronaći prava pojačanja.

Kako smo danas pisali sutra će Vasilije Kolak i zvanično postati novi igrač ekipe pod Bijelim Brijegom, a osim njega sutra će ugovor potpisati još jedan igrač. Kako saznaje SportSport.ba novi igrač Zrinjskog sutra će postati 23-godišnji stoper Renato Gojković.

Ovaj bivši juniorski i mladi reprezentativac, te nogometaš Slobode, Čelika, Istre i Partizanija, danas je sa svojim zastupnikom boravio u Mostaru, gdje je dogovorio uslove potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj defanzivac sutra će prema našim saznanjima potpisati ugovor na godinu i po, te odraditi i prvi trening sa svojim novim klubom.

Gojković će tako nadomjestiti odlazak Laštre, tako da će Zrinjski u drugom dijelu sezone pored Jakovljevića i Barišića na raspolaganju imati još jednog dobrog i kvalitetnog stopera. U narednim danima očekuje se dolazak još par provjerenih pojačanja u ekipu koju s klupe predvodi Blaž Slišković ,a sve kako bi klub bio ravnopravan u borbi za prvo mjesto u drugom dijelu sezone.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti