Federalni prvoligaš se pojačava

Edvin Zec pojačao NK Vitez

Samir Mlaćo

NK Vitez je danas dobio vrijedno pojačanje za drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH. Naime, redove Vitežana pojačao je Edvin Zec, nogometaš koji je ponikao u bugojanskoj Iskri gdje je prošao sve omladinske selekcije kluba i sa velikim uspjehom nosio dres nada sa Jaklića.

Nakon toga nastupao je u Austriji, a zatim i Sloveniji gdje je nosio dres ekipe Svobode. Odlučio se na povratak u BiH, te je brzo postigao dogovor sa čelnicima NK Vitez.

Zec nije skrivao zadovoljstvo nakon današnjeg ozvaničena saradnje, te vjeruje da je napravio pravi potez u svojoj karijeri.

Ovaj ambiciozni 21-godišnjak nastupa po lijevoj strani, te u Vitezu očekuju nova pojačanja u narednim danima.

NK Vitez je prvi dio sezone okončao na 14. mjestu, a drugi dio će otvoriti gostovanjem kod FK Olimpik. U prvom susretu ova dva tima na otvaranju sezone mreže se nisu tresle.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.