Brekalo napustio Krško
U BiH nosio dres Viteza i Širokog Brijega

Da li slijedi povratak u Premijer ligu?

Brekalo napustio Krško

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Slavko Brekalo napustio je redove slovenskog tima Krško.

Brekalo je za Krško upisao ukupno 18 nastupa, te pružao veoma kvalitetne partije, ali ovaj klub se našao u teškoj finansijskoj situaciji, pa je 28-godišnjak zatražio slobodne papire i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Brekalo je u našoj zemlji sa uspjehom nosio dres Širokog Brijega i Viteza, te duže vremena slovio za jednog od najboljih defanzivaca lige, a ni sada ne isključuje mogućnost povratka u Premijer ligu.

Sa Širokim Brijegom je u sezoni 2016/17 osvojio Kup naše zemlje, a u narednom periodu će biti poznato ime njegovog novog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi