Petrović presudio i Igmanu, uskoro u novom klubu?
Iako mu je tek 17 godina, Petrović je ove sezone udarna igla Vitežana. Postigao je četiri pogotka

Mladi napadač postigao tri pogotka ove sezone

Petrović presudio i Igmanu, uskoro u novom klubu?

S. Mlaćo

Vitez je u subotu došao do važna tri boda na svom terenu protiv Igmana (1:0). Dugo su se mučili Vitežani, a onda se u 87. minuta ukazao mladi Zvonimir Petrović, te postigao pobjednički pogodak.

Iako nema još ni 18 godina, Petrović je pokazao svoje kvalitete ove polusezone, te je postigao tri pogotka.

Svakako da je mogao i više, ali mnogi problemi pratili su Vitežane od prvog kola, a pogoci Petrovića ostavili su tim u igru za opstanak.

Petrović je prije dolaska u Vitez bio na pragu potpisa za jedan klub u Poljskoj, no odlučio da se dodatno 'kali' u Vitezu i to se pokazalo kao pravi potez. Ipak, već sada je jasno da će najvjerovatnije ubrzo napustiti Vitežane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, njegovi zastupnici dobili su zeleno svjetlo od NK Vitez za odlazak na pregovore danas sa jednim klubom, te će sve biti poznato u narednom periodu, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

Već od ranije na adresu NK Vitez pristigli su pozivi interesanata koji prate mladog napadača, a treba istaći da je Petrović nedavno za dobre partije nagrađen i od selektora juniorske reprezentacije naše zemlje Slavena Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi