Nakon Samira Čakara i Mirze Musića koji su ranije danas napustili NK Bratstvo i Mahir Vejzvoić je dobio slobodne papire za potragu novog kluba.

Još jedan igrač napustio Bratstvo

Mahir Vejzović: Za mene je ovo bila neuspješna epizoda, zahvaljujem se navijačima na podršci

Esmer Oštraković

Nakon što su NK Bratstvo prije nekoliko sati napustili napadač Samir Čakar i vezni igrač Mirza Musić, još jedan igrač naredne polusezone neće nositi dres Bratstva.

Riječ je o još jednom veznjaku, Mahiru Vejzoviću, koji u prvom dijelu sezone nije imao mnogo prilike da pokaže sav svoj potencijal.

"Zahvalio bi se saigračima i iskrenim navijačima Bratstva na podršci tokom proteklih godinu dana. Za mene je ovo bila neuspješna epizoda i probati ću što prije zaboraviti sve loše što se dešavalo. Mislim da je Bratstvo ove polusezone moglo i više ali uz drugačiju postavku stručnog štaba", rekao je Vejzović.

Vejzović je u prvom dijelu sezone odigrao ukupno osam utakmica ali se nije upisivao u listu strijelaca. U dosadašnjoj karijeri, prije Bratstva, nosio je dres Tuzla Cityja, Zvijezde iz Gradačca i Gradine iz Srebrenika.

Još uvijek nije poznato gdje će Vejzović nastaviti svoju karijeru, ali kako kaže kontakata sa nekoliko ekipa ima te se samo čeka da ozvaniči saradnju sa novim klubom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.