Igrači NK Bratstvo od 18. januara u pogonu
Gračanlije su prvi dio sezone završile na 11. poziciji sa 19 osvojenih bodova a u prvom kolu nastavka na domaćem terenu dočekuju ekipu Tošk-a.

Nikić odredio datum

Igrači NK Bratstvo od 18. januara u pogonu

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva sa pripremama će krenuti 18. januara a prozivka je zakazana za 14 sati. 

Šef stručnog štaba Bratstva, Nikola Nikić, odlučio je da zakaže pripreme svoje ekipe za sredinu ovog mjeseca, te smatra da će imati dovoljno vremena da pripremi ekipu za početak drugog dijela sezone.

Još uvijek nije poznato da li će gračanički prvoligaš kompletne pripreme odraditi u Gračanici ili će se odlučiti na neku drugu destinaciju.

Podsjetimo u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka, Uprava Bratstva dovela je četiri nova igrača, a još uvijek nije poznato da li će još neki igrač pojačati Gračanlije.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo je prvu polusezonu završilo na jedanaestom mjestu sa 19 osvojenih bodova, a drugi dio sezone otvaraju na domaćem terenu protiv ekipe Tošk-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi