Samir Čakar i Mirza Musić više nisu igrači NK Bratstvo
Nakon što su u klub dovedena četiri nova igrača, danas su ekipu Bratstva napustila dva nogometaša.

Prvi odlasci iz Bratstva

Samir Čakar i Mirza Musić više nisu igrači NK Bratstvo

E. Oštraković

Nakon što su u dosadašnjem dijelu prijelaznog roka doveli četiri nogometaša, danas su se od ekipe Bratstva oprostila dva fudbalera. 

U naredoj polusezoni dres Bratstva neće nositi Samir Čakar i Mirza Musić. Čakar je u ekipu Bratstva došao iz ekipe Iskre iz Bugojna a u prvom dijelu sezone odigrao je trinaest utakmica u kojima je postigao tri gola.

Sa druge strane Musić je U Bratstvo stigao kao veliko pojačanje iz Tuzla Citya a u prvom dijelu sezone upisao je jedanaest nastupa, u kojima je postigao jedan gol i upisao jednu asistenciju.

Još uvijek nije poznato gdje će ova dva igrača nastaviti svoje karijere, a također biti će zanimljivo i to da li će ekipa Bratstva dovoditi zamjene za ove igrače obzirom da su u klub za sada stigli jako mladi igrači.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bratstvo je prvi dio sezone završilo u sredini tabele, a drugu polusezonu otvaraju na domaćem terenu protiv Toška.

Top Komentari

Metropoljac
Ako je sredina tabele 11. mjesto onda na kurs iz matematike pod hitno!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi