"Povratak u Slobodu mi mnogo  znači,  a nadam se da ću se uspjeti  izboriti za minutažu"

Edin Salkić fudbaler Slobode

"Povratak u Slobodu mi mnogo znači, a nadam se da ću se uspjeti izboriti za minutažu"

E. Dindić

Edin Salkić iza sebe ima odličnu polusezonu u Bratstvu iz Gračanice, pošto je bio ponajbolji fudbaler ovog tima u prvom dijelu Prve lige FBiH. 

Kao nagrada za sav uloženi trud stigao je poziv od Slobode koja je odlučila da ga vrati sa posudbe i uvrsti ga u roster za ostatak sezone.

Kako sam kaže povratak u Slobodu mu mnogo znači, te se nada da uz dosta rada može izboriti minutažu na terenu.

"Odlična sezona je iza mene u Bratstvu. Odigrao sam svih 15 utakmica i postigao sam dva gola. Došao sam u Gračanicu sa ciljem da što više igram i steknem iskustvo. Mislim da sam se lično dosta promijenio i zahvalan sam svima u Bratstvu koji su mi pružili ovu priliku da napredujem", rekao je Salkić te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Slobodi je jaka konkurencija, ovdje ima mnogo kvalitetnih i iskusnih fudbalera. Što se mene tiče, ja ću da dajem sve od sebe, moraću mnogo da radim i dokazujem se treneru na svakom treningu. Nadam se da ću uz veliku dozu strpljenja i malo sreće dobiti određene minute u drugom dijelu sezone. Sloboda je odlično odigrala prvi dio sezone, međutim ako se dobro spremimo smatram da na kraju možemo biti plasirani i koje mjesto više nego što smo trenutno plasirani", završio je Salkić.

Podsjetimo, nakon prvog dijela sezone Sloboda se nalazi na petom mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

seibeg
ooooooooo volim te Slobodooo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi