Trener Crvenih đavola nakon meča

Solskjaer: Manchester United mora uvijek ići na pobjedu

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer mogao je biti vrlo zadovoljan poslije još jedne sjajne predstave njegovog tima u Premier ligi.

United je slavio u gostima protiv Tottenhama, a to je bila šesta ukupno i peta pobjeda u Premier ligi za norveškog stručnjaka otkad je došao u klub. Ono što je zanimljivo je podatak da je on postao prvi trener Uniteda kojem je pošlo za ruikom da veže šest pobjeda u prvih šest mečeva na klupi ovog kluba.

Nakon meča Solskjaer je poručio da United mora uvijek ići na pobjedu.

"Kada ste u Manchester Unitedu, uvijek očekujete da pobijedite. Nećete pobijediti svaki put, ali morate tako da razmišljate, to mora da bude mentalitet ove grupe", rekao je Norvežanin na press konferenciji poslije meča i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U prvom poluvremenu smo bili odlični, ali su nas u drugom stavili pod pritisak. De Gea nam je stvarno sjajno čuvao leđa, bio je nevjerovatan. Ali i mi smo se odlično branili".

United u narednom kolu igra kući protiv Brightona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.