Uprkos velikim naporima Manchester Uniteda da u svoje redove dovedu Philipea Coutinhoa, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Sretni u Španiji

Gdje će Coutinho? Porodica o svemu odlučuje

Esmer Oštraković

Uprkos velikim naporima Manchester Uniteda da u svoje redove dovedu Philippea Coutinha, čini se da od toga ipak neće biti ništa.

Brazilac je napustio Liverpool kako bi pojačao ekipu Barcelone prije godinu dana, a veznjak je upisao 47 nastupa u svim takmičenjima.

Trener Barcelone, Ernesto Valverde, izbacio je Coutinha iz početnih jedanaest, što je dovelo do špekulacija da United želi da dovede dvadesetšestogodišnjeg veznjaka nazad u Premier ligu.

Prema navodima Mundo Deportivoa, Coutinho nema namjeru da napusti Nou Camp u januarskom prijelaznom roku, ali odlazak u narednom prijelaznom roku nije isključen.

Također mediji tvrde da je porodica Brazilca sretna i zadovoljna u Španiji, tako da postoje jako male šanse za povratak u Englesku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.