Solskjaer: Manchester United mora uvijek ići na pobjedu

Trener Crvenih đavola nakon meča

Solskjaer: Manchester United mora uvijek ići na pobjedu

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer mogao je biti vrlo zadovoljan poslije još jedne sjajne predstave njegovog tima u Premier ligi.

United je slavio u gostima protiv Tottenhama, a to je bila šesta ukupno i peta pobjeda u Premier ligi za norveškog stručnjaka otkad je došao u klub. Ono što je zanimljivo je podatak da je on postao prvi trener Uniteda kojem je pošlo za ruikom da veže šest pobjeda u prvih šest mečeva na klupi ovog kluba.

Nakon meča Solskjaer je poručio da United mora uvijek ići na pobjedu.

"Kada ste u Manchester Unitedu, uvijek očekujete da pobijedite. Nećete pobijediti svaki put, ali morate tako da razmišljate, to mora da bude mentalitet ove grupe", rekao je Norvežanin na press konferenciji poslije meča i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U prvom poluvremenu smo bili odlični, ali su nas u drugom stavili pod pritisak. De Gea nam je stvarno sjajno čuvao leđa, bio je nevjerovatan. Ali i mi smo se odlično branili".

United u narednom kolu igra kući protiv Brightona.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cocca87
Nakon ovakve utakmice odeš u Džamiju, Crkvu, Sinagogu i zahvališ se Bogu što nisi primio 10 golova, a ne da poslije utakmive sereš da ste se odlično branili, vi da ste se odlično branili ne bi De Gea morao braniti 11 zicera. Ovakva igra protiv City-a je poraz sa 5-6 golva razlike.
16 50
Cocca87
Spomenuo je on De Gea-u da je odlicno branio, pa je onda rekao da su se dobro branili. To je vjerovatno mislio na ostale igrace. I uoci to, prvo fino procitaj pa onda komentarisi. Pozz
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi