Ako je vjerovati tvrdnjama španskih medija, na pomolu je senzacionalna trampa između Real Madrida i Liverpoola.

Salah u jednom, Kroos u drugom pravcu

Real Madrid i Liverpool spremaju veliku razmjenu igrača

Esmer Oštraković

Ako je vjerovati tvrdnjama španskih medija, na pomolu je senzacionalna trampa između Real Madrida i Liverpoola.

Iako odnosi ova dva kluba nisu na najboljem nivou nakon finala Lige prvaka prošle godine kada su Španci osvojili titulu prvaka Evrope.

Tome je najviše doprinio duel Ramosa i Mohameda Salaha koji je morao da napusti igru nakon toga, a čini se da bi upravo Salah mogao biti u centru pažnje.

Naime mediji u Španiji plasirali su informaciju da je Real spreman da ponudi Tonija Kroosa i novac kako bi na Bernabeu doveli sjajnog Egipćanina.

Najveći problem predstavlja to što Liverpool ne ćeli da se odrekne svog najboljeg igrača, a također i to što im nije potreban još jedan vezni fudbaler, iako bi Kroos sasvim sigurno mogao da igra u startnih jedanaest bilo kojeg kluba na svijetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.