Isca niko ne želi u Real Madridu: "Odlazi, ovdje te niko više ne podržava"

Španac u teškoj situaciji

Isca niko ne želi u Real Madridu: "Odlazi, ovdje te niko više ne podržava"

E. Čaušević

Vezni fudbaler Real Madrida, Isco, već nekoliko sedmica proživljava veoma teške trenutke na Santiago Bernabeu.

Isco je već odavno nezadovoljan statusom u kraljevskom klubu i vjerovao je da će se to konačno promijeniti dolaskom Santiaga Solarija. Ipak, Solari je krenuo stopama Zinedinea Zidanea jer Isco većinu utakmica počinje s klupe za rezervne fudbalere.

Španski mediji već danima pišu o tome da je Isco ostao gotovo sam, te da uopšte nema dobar odnos sa saigračima i trenerom. Novinar ugledne Marce, Ruben Jimenez, poručio je danas da bi bilo najbolje da Isco napusti Real Madrid jer više niko ne želi da ga gleda u dresu ovog kluba.

"Saigrači više nisu iza tebe, od kapitena nemaš podršku i klub te ostavio samog. Idi i igraj negdje drugo Isco. Igraj gdje god ti želiš jer vidiš da te u Realu više niko ne podržava", poručio je Jimenez.

Da Iscu ne ide u kraljevskom klubu vidjelo se i na sinoćnjem meču protiv Betisa. Real je uz dosta muke slavio sa 2:1, a Isco je utakmicu odgledao s klupe za rezervne igrače.

Nedavno poručio da želi ostati u Realu

Nije tajna da Isco i Solari baš i nisu u najboljim odnosima, čemu svjedoči i njegova minutaža u posljednje vrijeme, a mnogo se govorilo da će Španac već u januaru potpisati za Chelsea.

Ipak, Isco je u razgovoru za Deportes Cuatro istakao kako ima potpuno drugačije planove.

"Ne razmišljam o odlasku. Jako sam sretan u Realu i želim ovdje još osvajati dosta trofeja s Realom", poručio je Isco.

Isco je 2013. stigao u Real iz Malage za 30 miliona eura, a do danas je osvojio 14 trofeja s madridskim klubom, od čega četiri Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je zabio četiri gola i upisao dvije asistencije 18 utakmica, a samo četiri puta je na terenu proveo svih 90 minuta.

Osim sa Chelseajem, Isco se povezivao sa Manchester Cityjem i Bayernom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mepa
Dodji u Arsenal bit ces glavni igrac
0 3
hangouts123
.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi