Belgijanac uskoro napušta Old Trafford?

Tri kluba zainteresovana za Marouanea Fellainija

Ole Gunnar Solskjaer bi, prema pisanjima nekolicine medija, mogao dozvoliti jednoj zvjezdi svoje ekipe da napusti klub.

Solskjaer uživa u fenomenalnom startu na mjestu "privremenog" trenera Manchester Uniteda s obzirom da su Crveni đavoli od njegovog dolaska upisali šest vezanih pobjeda.

Razumljivo, Solskjaer se nada da će dobiti povjerenje čelnika Uniteda i potpisati dugotrajni ugovor sa klubom, a već razmišlja i o "čišćenju" ekipe od igrača na koje vjerovatno ne bi računao u budućnosti.

Jedan od njih je, navodno, i Marouane Fellaini, a iskusni Belgijanac je već transfer meta nekoliko klubova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijski Het Nieuwsblad navodi tri kluba kao naizglednije desitnacije za Fellainija, ukoliko do njegovog transfera dođe. Riječ je o Milanu, Portu i kineskom Guangzhou Evergrandeu.

Podsjetimo, 31-godišnji Fellaini je prošlog ljeta potpisao novi ugovor sa Unitedom, ali sada se čini da nije u planovima Ole Gunnara Solskjaera, koji želi osigurati Top 4 na kraju sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.