Šišić će karijeru nastaviti u ekipi koja se bori za vrh u Prvoj ligi Republike Srpske

Prešao u redove prvoligaša Sloge

NK Čelik: Aldin Šišić ne putuje u Antaliju, pronašao novi klub · Saznajemo

E. Škorić

Nogometaši Čelika sutra će put Antalije gdje će se pripremati za drugi dio sezone, a u avionu za Turksu neće biti Aldina Šišića.

Iako se Šišić našao na spisku igrača koji su trebali da putuju u Antaliju na pripreme, došlo je do sporazumnog raskida ugovora, pa je ovaj nogometaš napusito Čelik.

Dvadesetosmogodišnji veznjak će u drugom dijelu sezone nastupati za ekipu Sloge Gornje Crnjelovo, koja se bori s Borcem za ulazak u Premijer ligu BiH.

Šišić je u Čelik došao u zimu 2017. godine, a prethodno je nastupao za Mladost Doboj Kakanj, Vitez, Slobodu iz Tuzle, Velež i matični klub Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U tekućoj sezoni je odigrao 15 premijerligaških mečeva i upisao je jednu asistenciju.

Zanimljivo da na spisku za Tursku nema Steve Nikolića i Armina Duvnjaka, koji s klubom još imaju važeće ugovore, a otpao je i Ratko Dujković, kojem početkom narednog mjeseca ističe ugovor s klubom. Na spisku nema ni Ljubiše Pecelja, jer je njegov klub Zvijezda iz Gradačca tražila određeno obeštećenje, pa je tako umjesto njega u ekipu uskočio Koreanac Choi Jun Jae, koji igra na poziciji lijevog beka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.