Poznat spisak putnika za Tursku, Ornek otpisao Nikolića i Duvnjaka
Ornek je odlučio ko će ići u Tursku, a sa kojim igračima će pokušati da se naprave sporazumni raskidi ugovora

U Antaliju sutra putuje 26 igrača

Poznat spisak putnika za Tursku, Ornek otpisao Nikolića i Duvnjaka · Saznajemo

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas imaju slobodan dan, a sutra je planiran odlazak u Antaliju, gdje bi Zeničani trebali ostati do 2. februara, te odigrati šest pripremnih utakmica.

Kako smo jučer pisali dosta je nedoumica oko igračkog kadra, ali i situacije u samom klubu. Danas smo iz kluba dobili i zvaničan spisak igrača koji će putovati u Antaliju.
Zanimljivo da na spisku za Tursku nema Steve Nikolića i Armina Duvnjaka, koji s klubom još imaju važeće ugovore, a otpao je i Ratko Dujković, kojem početkom narednog mjeseca ističe ugovor s klubom. Na spisku nema ni Ljubiše Pecelja, jer je njegov klub Zvijezda iz Gradačca tražila određeno obeštećenje, pa je tako umjesto njega u ekipu uskočio Koreanac Choi Jun Jae, koji igra na poziciji lijevog beka.

Put Turske će krenuti ekspedicija od 23 igrača i tri golmana, dok će se u Antaliji ekipi priključiti golman Samu Volotinen, Senegalac Faustin Senghor, te još dvojica Brazilaca, koji će biti na probi.

Spisak putnika za Tursku: Ružić, Karajbić, Jupić, Jamak, Bevab, Salčinović, Livaja, Vrhovac, Žuna, Blažević, Dedić, Choi, Alispahić, Jurina, Okić, Dilaver, Miletić, Grahovac, Rizvanović, Vardo, Mahmić, Simeunović, Baban, Marković, Šišić i Karalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U odnosu na prvi dio sezone u Čeliku nema više Dujkovića, Udovičića, Karamatića, Mujanovića, Jazvina, dok će Duraković, Popović, Sivac, Mehić narednih pola sezone provesti na posudbi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Mutevelija vodja puta. Druga liga.
30 2
redbull
Ajd dusmani, interesujte se oko Čelika jos.. haha, koji pacenici jbt.
3 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi