Prije tri dana potpisao za Tuzla City

FK Tuzla City Mirela Ibrahimovića posudio Slavenu

E. Škorić

Iako je prvobitno bio na pragu prelaska u redove FK Sloboda Tuzla, Mirel Ibrahimović se na kraju odlučio za Tuzla City.

Nakon što su saradnju sa Tuzla Cityjem dogovorili Eldin Trumić, Slavko Brekalo i Nemanja Zlatković, prije tri dana su ugovori potpisani i sa Ensarom Hajrovićem, te Mirelom Ibrahimovićem koji za ovaj klub prethodno nastupao od 2015. do 2018. godine kada se još takmičio u 1. ligi Federacije BiH.

Ibrahimović u prethodnoj eri za ti iz Simin Hana odigrao 41 utakmicu i postigao 20 golova, a jedno vrijeme je imao i status mladog bh. reprezentativca.

On je trenirao ovih dana sa ekipom Tuzla Cityja na Tušnju, bio je i jutros na treningu, ali je ipak odlučeno da ostatak sezone provede u Slavenu iz Živinica na posudbi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.