Slobodan Starčević: Prisutna je neka nova energija
Slobodan Starčević smatra da je Tuzla City sada kvalitetnija nego u prvom dijelu sezone i vjeruje da će igre i rezultati njegovog tima biti još bolji

Trener Tuzla Cityja za SportSport.ba

Slobodan Starčević: Prisutna je neka nova energija

E. Škorić, foto: E. Dindić

Na pomoćnom terenu stadiona Tušanj danas su trening odradili nogometaši Tuzla Cityja.

Već sedam dana su igrači Tuzla Cityja u pogonu, a unatoč nepovoljnim vremenskim prilikama, snijegu i niskim temperaturama, marljivo rade u Tuzli.

Izabranici Slobodana Starčevića odradit će jedan dio priprema u gradu soli, potom idu u Međugorje, a onda u Ulcinj.

"Moram reći da su igrači imali individualne planvove i prilično su disciplinovano i ozbiljno pristupili. Na početku priprema se vidi da imamo dobar intenzitet. Radimo dva puta dnevno, momci za sada dobro podnose sve ono što pred njih postavimo. Treba reći da smo osvježili ekipu i vidi se da je prisutna jedna nova energija dolaskom Trumića, Omeragića, Zlatkovića, Brekala, Ibrahimovića, Hajrovića...", kazao je Starčević za SportSport.ba, dodavši:

"Uz ovakav pristup, želimo se što bolje spremiti. Nismo zadovoljni onim što smo radili jesenas, nadamo se da ćemo maksimalno odraditi pripreme i ovdje, u Ulcinju i Međugorju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio sezone? Koga vidite kao prvaka?

"Sarajevo i Zrinjski su u poziciji da se bore za prvaka. Sarajevo je napravilo dobru prednost, zadržalo je i ekipu i sigurno je najveći favorit za titulu. Za Evropu će se boriti Zrinjski, Željo, Široki, a iz prikrajka šansu čekaju Mladost i Sloboda. Ostali će se boriti za sredinu tabele, odnosno za opstanak u ligi".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije