Dobar posao FK Tuzla City, Vojo Ubiparip putem Ivana Kostića
Vojo Ubiparip je ove sezone u 10 premijerligaških mečeva u dresu Tuzla Cityja postigao četiri gola

Dobio bh. državljanstvo

Dobar posao FK Tuzla City, Vojo Ubiparip putem Ivana Kostića

E. Škorić

Nakon Ivana Kostića, bosanskohercegovačko državljanstvo dobio je i Vojo Ubiparip.

Uprava Tuzla Cityja radi dobar posao, pa su tako dvojica igrača iz Srbije dobila bh. državljanstvo ove zime, što znači da se u timu otvorilo prostora za dovođenje novih stranaca.

Podsjećamo da je prošlog mjeseca iskusni stoper Ivan Kostić dobio državljanstvo BiH, a sada se u građane BiH upisao i Vojo Ubiparip.

Ubiparip je rođen u Novom Sadu, a u bogatoj karijeri je igrao za neke inostrane klubove kao što su mađarski Vasas, te poljski klubovi Lech i Gornik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Tuzle bio je stanovnik Sarajeva, igrao je za FK Željezničar, a u dosadašnjem dijelu sezone je postigao četiri gola na 10 premijerligaških mečeva.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Moze li mi neko prevesti ove hiroglife?
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije