Nogometaši Zrinjskog radili su danas i na tjelesnoj i taktičkoj pripremi

Plemići naporno treniraju u Međugorju

HŠK Zrinjski se punom parom priprema za nastavak sezone

Nogometaši HŠK Zrinjski su u punom jeku s pripremama za predstojeću sezonu a prvi dio priprema odrađuju na dobro poznatoj destinaciji u Međugorju.

Pod budnim okom stručnog stožera predvođenog Blažom Sliškovićem momčad je danas na terenima Sport Centra u Međugorju odradila dva snažna treninga, a već sutra tim će se zaputiti natrag u Mostar iz kojeg će ponovno u subotu krenuti na put u Makarsku.

Nekoliko grupa radilo je odvojeno s kondicijskim trenerom Stjepanom Likićem, te Sliškovićevim pomoćnicima Ivanom Bubalom, Marijem Ivankovićem i Daliborom Cvitanovićem dok su golmani svoj dio odrađivali sa svojim trenerom Feđom Kulaglićem. Nogometaši Zrinjskog odradili su nekoliko zahtjevnih sprinterskih dionica, dio u kojem su uigravali akcije te su na kraju zaigrali na dva gola.

Zbog povišene temperature današnje treninge su propustili Marko Perišić, Šime Gržan te golman Ivan Brkić. U Makarskoj će Plemići odigrati i prvu pripremnu utakmicu a protivnik će im biti hrvatski drugoligaš NK Solin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.