Foto: M. Karačić

Širokobriježani se vrijedno spremaju

Kovačić: Svi u klubu iščekujemo odlazak u Tursku

U bh. premijerligašu Širokom Brijegu vrijedno se spremaju za proljetni dio sezone.

Plavo-bijeli prvi dio priprema odrađuju u klupskom kampu "Musa-Karačić" na Blatu, a 26. januara planiran je put za Antaliju, gdje će biti odigrano i nekoliko pripremnih utakmica s međunarodnim protivnicima.

"Iza nas je sedmica dana kvalitetnog i napornog rada. Svi u momčadi iščekujemo odlazak u Antaliju i utakmice protiv kvalitetnih protivnika", kazao je defanzivac Širokog Brijega Dominik Kovačić i osvrnuo se na trenutni kadar i očekivanja na proljeće.

"O očekivanjima ne volim previše govoriti. Mi ćemo gledati isključivo sebe protiv svakog protivnika, ići utakmicu po utakmicu i čekati svoju priliku. Tabela će na kraju sve pokazati. Došli su igrači koji sigurno zaslužuju biti u ovom klubu i siguran sam kako će to pokazati kada im se ukaže prilika", dodao je ovaj hrvatski internacionalac.

Protivnici Širokog Brijega u Antaliji će, podsjećamo, biti Dinamo Tbilisi, Trenčin, Sheriff i Pohang Steelers.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.