Kadetski reprezentativac BiH pojačao Dinamo
Drljo u društvu menadžera Ivice Džidića i sportskog direktora Dinama Marijana Vlaka

Andrija Drljo potpisao trogodišnji ugovor

Kadetski reprezentativac BiH pojačao Dinamo

Adnan Beganović

Kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler NK Široki Brijeg, Andrija Drljo, novi je član GNK Dinamo.

Jedan od najtalentovanijih bh. fudbalera, 17-godišnji Drljo karijeru će nastaviti u najtrofejnijem hrvatskom klubu.

Naime, kadetski reprezentativac naše zemlje je danas posredstvom Arena Sport Agencije potpisao trogodišnji ugovor sa Dinamom.

Drljo je rođen u Mostaru, a za kadetski tim NK Široki Brijeg u aktuelnoj sezoni je odigrao 16 utakmica. Postigao je osam golova kojima je dodao dvije asistencije

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Zanimljivo je i da je odigrao jedan meč za juniorski tim ekipe iz Širokog Brijega, a za kadetsku selekciju naše zemlje upisao je pet nastupa i postigao je jedan pogodak.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Nakaradan savez,umjesto da zastiti svoje klubove,oni u kontru. Djeca za sicu odu kad pozele,nemas mehanizam da ga zadrzis.
12 1
1981mostar
Sto je igro za BiH igrao je
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti