NK Široki Brijeg dobio veliko pojačanje: Dugo sam čekao ovaj trenutak
(Foto: NK Široki Brijeg) Tomislav Turčin je u duelu sa Čelikom u augustu zadobio tešku povredu, ali sada se priključio ekipi

Tomislav Turčin trenirao sa ekipom

NK Široki Brijeg dobio veliko pojačanje: Dugo sam čekao ovaj trenutak

Ekipa Širokog Brijega je jučer krenula sa pripremama za nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu.

Iako zbog opravdanih razloga trener Goce Sedloski jučer nije bio uz ekipu, njegovi pomoćnici su vodili prvi trening Širokog u novoj godini.

Navijače ovog kluba je svakako obradovala informacija da je pripreme za ostatkom ekipe počeo i Tomislav Turčin, koji se napokon oporavio od teške povrede.

Tomislav Turčin je ljetos stigao u Široki na posudbu iz Rijeke i odmah pokazao da itekako ima šta ponuditi ekipi sa Pecare. Igrao je sjajno u prvim utakmicama za Široki uključujući i one u kvalifikacijama za EL, ali se onda na početku sezone Premijer lige BiH povrijedio.

Ipak, 21-godišnji Turčin se sada vratio treninzima sa ekipom i jasno je da će biti veliko pojačanje za Široki u nastavku sezone.

"Zadovoljan sam nakon odrađenog prvog treninga s ekipom. Zglob je odlično reagovao na sve napore, ali osjetim kako treba još raditi na njemu kako bi se sve vratilo u normalno stanje. Dugo sam čekao ovaj trenutak, od septembra sam se pripremao za početak priprema. Nakon rehabilitacije u Rijeci cijeli decembar sam trenirao normalno, kao i prije loma zgloba", istakao je danas Turčin za FB stranicu Širokog, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjestam sam očekivanja navijača, ali idem od treninga do treninga, od utakmice do utakmice. Vjerujem da ćemo odraditi kvalitetne pripreme i dobro se uigrati za nastavak sezone".

Inače, Tomislav Turčin će ostati na posudbi u Širokom do kraja ove sezone.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ddady
Ne mogu da vjerujem da u klubu iz listice igra igrac sa ovakvim prezimenom...
32 2
Gladijajator iz mraka
Tomislave Turčine n......... q.....................
21 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti