Tuzlaći će prvo put Međugorja, a zatim Antalije

Tuzlaci će pripreme nastaviti u Hercegovini

Ekspedicija FK Sloboda otputovala u Međugorje

Samir Mlaćo, foto: Emir Dindić

Ekspedicija FK Sloboda otputovala je u Međugorje gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak sezone.

Tuzlaci su jučer u prijateljskom meču poraženi od Zvijezde iz Gradačca 3:2, a na spisku Zlatana Nalića jutros se našlo jedno novo ime. Radi se o 19-godišnjem Urošu Ninkoviću koji je proteklu polusezone proveo u Kozari iz Gradiške.

Kao što je SportSport.ba najavio, Nalić je već ranije odredio spisak od 28 nogometaša. To su: Muminović, Vukliš, Čokorilo, Ivetić, Terzić, Beganović, Topuzović, Ignjatović, Adžem, Salihović, Hadžanović, Ćivić, Alispahić, Pršeš, Husejinović, Baraban, Vidović, Zukić, Smajić, Livančić, Pirić, A. Hodžić, Todorović, Salkić, D. Hodžić, Musić, Maksimović i Omerović.

Crveno–crni će u Međugorju odigrati dva meča. Prvi je 21. januara protiv FK Željezničara, a dva dana kasnije Tuzlaci bi trebali odmjeriti snage sa Igmanom iz Konjica, članom Prve lige FBiH.

Završni dio priprema FK Sloboda će obaviti u Antaliji (Turska).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.