Zvijezda na pomoćnom terenu Tušnja bolja od Slobode

Prijateljska utakmica

Zvijezda na pomoćnom terenu Tušnja bolja od Slobode

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca pobijedili su danas u Tuzli Slobodu sa 3:2 u prijateljskom susretu.

Meč je odigran na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, a gosti su poveli već u 10. minuti kada je pogodio Šarkanović. Krajem prvog dijela uduplali su prednost i to golom Jusufbašića.

Sloboda se na samom startu nastavka meča, tačnije u 48. minuti, uspjela vratiti i pogotkom Todorovića smanjiti na 1:2, da bi 15 minuta prije kraja Šarić riješio pitanje pobjednika. Dino Hodžić je do kraja uspio postići gol za svoj tim kojim je samo ublažen poraz.

Inače, fudbaleri Slobode će uskoro na pripreme u Međugorje, a u drugom dijelu spremat će se u Antaliji kako bi u što boljoj formi dočekali drugi dio prvenstva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Pa svi ce biti bolji od celika.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi