Crveno-crni trenirali na Tušnju, priključio se i Ćivić
Nogometaši Slobode vrijedno treniraju kako bi što spremniji dočekali start proljetnog dijela prvenstva u Premijer ligi BiH.

Tuzlaci vrijedno rade

Crveno-crni trenirali na Tušnju, priključio se i Ćivić

E. Oštraković, foto: E. Dindić

Nogometaši Slobode vrijedno treniraju kako bi što spremniji dočekali start proljetnog dijela prvenstva u Premijer ligi BiH.

Atmosfera na treningu je odlična, svi igrači vrijedno rade kako bi izborili svoje mjesto u startnoj postavi crveno-crnih.

Sa ekipom i dalje trenira Anel Topuzović koji već nekoliko dana trenira sa ekipom ali njegov status još uvijek nije poznat.

Danas se na treningu pojavilo novo ime, a to je povratnik Muharem Ćivić, koji je bio u potrazi za inostranim angažmanom ali je ipak odlučio da se pojavi na pripremama Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvu pripremnu utakmicu, pred nastavak sezone, Sloboda će odigrati sutra na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, a protivnik će biti ekipa Zvijezde iz Gradačca.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi