Nalić odabrao 28 fudbalera za Međugorje
Tuzlaci sele u toplije krajeve

Sloboda sutra putuje na drugi dio priprema

Nalić odabrao 28 fudbalera za Međugorje

E. Dindić

Crveno-crna ekspedicija sutra u 10 sati putuje u Međugorje.

Fudbaleri Slobode sutra putuju na drugi dio priprema, a destinacija ekipe Zlatana Nalića biće Međugorje.

Kako saznajemo, šef stručnog štaba Slobode u Hercegovinu vodi 28 igrača.

Na spisku putnika za Međugorje tako će se naći: Muminović, Vukliš, Čokorilo, Ivetić, Terzić, Beganović, Topuzović, Ignjatović, Adžem, Salihović, Hadžanović, Ćivić, Alispahić, Pršeš, Husejinović, Baraban, Vidović, Zukić, Smajić, Livanćčić, Pirić, A. Hodžić, Todorović, Salkić, D. Hodžić, Musić, Maksimović i Omerović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Crveno–crna ekspedicija okupiće se na stadionu Tušanj, a polazak na put ka jugu planiran je za 10 sati.

Kako smo ranije već najavljivali, crveno–crni će u Međugorju odigrati dva meča. Prvi je 21. januara protiv Željezničara, a dva dana kasnije Tuzlaci bi trebali odmjeriti snage sa Igmanom iz Konjica.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije