Bordo tim pripreme nastavlja u Ljubuškom

U autobusu 25 nogometaša, dvojica se priključuju u Ljubuškom

FK Sarajevo pripreme nastavlja u Hercegovini

Samir Mlaćo, foto: S. Bošković

Jesenji prvak naše zemlje FK Sarajevo sa pripremama će danas nastaviti u Hercegovini, tačnije Ljubuškom.

Bordo tim se želi što prije spremiti za nove izazove u nastavku sezone, a kako je već poznato šef struke Husref Musemić odlučio je u Sarajevu ostaviti Joachim Adukora koji nije pristao na produženje ugovora, te Bojana Pavlovića i Sanjina Lelića.

Na spisku putnika za Ljubuški našli su se: Stanojević, Resić, Šabanović, Lazić, Kurdić, Kovačević, Salčin, Mustafić, Dupovac, Handžić, Halilović, Dizdarević, Pidro, Tatar, Mujakić, Hebibović, Crepulja, Rahmanović, Bekić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Đokanović, Šofranac, Jahić (proba).

Nakon ljekarskih pregleda danas poslijepodne ekipi će se pridružiti mladi Brazilac Da Cruz, dok je čuvar mreže Elvis Džafić opravdano odsustan i on će se saigračima pridružiti za dva dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon Ljubuškog, Sarajevo će put Antalije gdje će obaviti završni dio priprema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.